Harrastamisen Pyhäjärven malli (1.-4.-luokkalaiset)

Tapahtuma-aika

Harrastamisen Suomen mallin tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Pyhäjärvi on mukana Harrastamisen Suomen mallissa tarjoamalla peruskoululaisille yhteensä 20 uutta vapaa-ajan kerhoa. Harrastustarjonta valitaan vuosittain lasten ja nuorten toiveiden perusteella. Koulukyydit ovat normaalisti oppilaiden käytettävissä, mikäli aikataulut sopivat yhteen kerhojen kanssa. Tutustu kevään kerhotarjontaan ja ilmoittaudu mukaan sähköisellä lomakkeella tiistaina 2.1.2024 klo 8.00 alkaen. Huom. myös syksyn kerholaisten tulee ilmoittautua uudelleen kevätkauden ryhmiin. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tervetuloa mukaan harrastusryhmiimme! Kerhot käynnistyvät ma 8.1. alkaen.

1.-4.-luokkalaisten kerhotarjonta:


Kuviskerho (1.-4.lk) tiistaisin klo 13.30-14.30 Ikosen koululla.

Kuviskerhossa teemme erilaisilla tekniikoilla vuodenaikaan ja muihin ajankohtaisiin teemoihin liittyviä töitä. Ryhmän ohjaajana toimii Irina Karvonen.


Keilakerho (1.-4.lk) tiistaisin klo 14.00-15.00 Pyhäjärven keilahallilla.

Tämä kerho on suunnattu kaikille keilauksesta kiinnostuneille 1.-4. -luokkalaisille. Tarjoamme maksuttoman linja-autokyydin keilahallille. Linja-auto noutaa keilaajat Ikosen koulun pysäkiltä koulun päätyttyä noin klo 13.40. Kerho päättyy keilahallille, josta huoltaja noutaa lapsen klo 15.00. Kerhon ohjaajana toimii Pirjo Niskanen.


Askartelukerho (1.-4.lk) keskiviikkoisin klo 13.30-14.30 Ikosen koululla.

Kerhossa tehdään erilaisia kädentaitoon liittyviä askartelujuttuja. Teemoina voivat olla juhlapyhät, luonnonmateriaalit, erilaiset tekniikat, kierrätys ym. Kerhon ohjaajana toimii Irina Karvonen.

 

Näytelmäkerho (1.-4.lk) keskiviikkoisin klo 13.45-14.45, Ikosen koululla.

Kerhossa harjoitellaan ilmaisua erillisten pienten harjoitusten avulla. Lukukauden aikana valmistetaan myös pieni näytelmä, joka esitetään oikealle yleisölle. Kerholaiset osallistuvat itse lavasteiden ja puvustuksen suunnitteluun ja toteutukseen. Tavoitteena on, että kaikille löydetään näytelmään rooli, jossa jokainen pääsee kehittymään ja toteuttamaan omia lahjojaan. Kerhon ohjaajana toimii Tiina Kumpulainen. 


Minecraft-kerho (1.-3.lk) keskiviikkoisin klo 17.00-18.00, online. 

Minecraft-kerho (4.-6.lk) keskiviikkoisin klo 16.00-17.00, online.

Minecraft-kerhossa rakennamme yhdessä ryhmän toiveiden mukaisesti erilaisia rakennelmia. Olemme hankkineet mm. uuden survival serverin, johon on rakennettu hieno kaupunki, jossa voi seikkailla. Survival pelaamisen lisäksi tutustumme Hypixelin minipeleihin, kuten Bedwars. Leikimme myös kerhossa perinneleikkejä esim. piilosta. Minecraft toteutetaan etänä harrastajan omilla laitteistoilla. Kerhon toteuttajana UNI Gaming.

Laitteistovaatimukset:

Laitevaatimukset: Tietokone + headset
Peli: Minecraft Java versio
Keskustelu: Discord


Välipalakerho (1.-4.lk) torstaisin klo 13.30-14.30 Ikosen koululla.

Kerhossa tehdään nopeasti valmistettavaa välipalaa syötäväksi tai kotiin vietäväksi. Kerhon järjestäjänä toimii Pyhäjärven Naisvoimistelijat.


Liikunnan supersankarit (1.-2.lk) torstaisin klo 13.30-14.30 Ikosen koululla.

Mikäli haluat kehittää supersankareiden ominaisuuksia, kuten nopeutta, ketteryyttä, tasapainoa ja voimaa, niin tervetuloa mukaan liikunnan supersankarit -kerhoon. Kerhon ohjaajana toimii Sinna Kouvalainen.


Ikosen erikoisjoukot perjantaisin klo 8.30-9.15 Ikosen koululla.

Ikosen erikoisjoukot on oma soveltavan liikunnan ryhmä, joka on suunnattu koulun pidennetyn opetuksen luokan oppilaille. Tunneilla liikutaan leikin varjolla ja kehitetään perusliikuntataitoja, kuten voimaa, nopeutta, kehonhallintaa ja välineiden käsittelyä. Ryhmän ohjaajana toimii Marko Pehkonen.


Temppukerho (3.-4.lk) perjantaisin klo 13.30-14.30 Ikosen koululla.

Temppukerhossa liikutaan monipuolisesti leikin varjolla. Jos pidät temppuilusta, kuten erilaisista telineradoista ja haluat oppia uusia liikuntalajeja, kuten parkouria, niin tämä on sinun juttusi. Kerhon ohjaajana toimii Sinna Kouvalainen.

Osallistuja ilmoittautuu
Minecraft (1-3 lk) [0 ei paikkoja jäljellä]
Temppukerho (3-4 lk) [0 ei paikkoja jäljellä]
Kuviskerho (1-4 lk) [8 paikkaa jäljellä]
Keilakerho (1-4 lk) [5 paikkaa jäljellä]
Askartelukerho (1-4 lk) [9 paikkaa jäljellä]
Näytelmäkerho (1-4 lk) [8 paikkaa jäljellä]
Minecraft (4-6 lk) [3 paikkaa jäljellä]
Välipalakerho (1-4 lk) [1 yksi paikka jäljellä]
Liikunnan supersankarit (1-2 lk) [1 yksi paikka jäljellä]
Osallistujan tiedot
Kuljen koulukyydillä
Lisätietoa ja huomioitavia asioita
Huoltajan Yhteystiedot
Osallistujaa saa kuvata ja kuvia käyttää markkinointimateriaalina ja sosiaalisessa mediassa
Käytämme osallistujan lomakkeella antamia tietoja ainoastaan  ilmoittautumisten hallintaan. Emme välitä tietoja kolmansille osapuolille.