Liikuntapalveluiden ryhmäliikuntatunnit

Liikuntapalveluiden ryhmäliikuntatunnit

Tapahtuma-aika

Liikuntapalveluiden kesän ryhmäliikuntatunnit ovat käynnissä. Katso tuntikuvaukset alapuolelta ja ilmoittaudu mukaan. Ryhmiin pääset mukaan ostamalla liikuntapalveluiden kausilipun 20,00 €. Kausimaksu oikeuttaa osallistumaan kaikkiin touko- ja kesäkuun ohjausryhmiin. UUTENA verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä. Liikunta- ja kulttuuriedulla maksettaessa suoritus suoraan uimahalliin. Ikäihmiset liikkuvat ryhmissämme voimassa olevalla liikuntapassilla, alle 18-vuotiaat ja toisen asteen opiskelijat maksutta. Mikäli olet jo suorittanut kausimaksun (40,00 €), valitse maksukohdasta "Olen jo suorittanut liikuntapalveluiden kausimaksun".

Kahvakuulatreeni (ma klo 17.00-18.00 keskuskoululla)

Kahvakuulatreeni on suunnattu sinulle, joka haluat hoitaa kuntoasi monipuolisesti kahvakuulan avulla. Tähän ryhmään uskallat saapua, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa kuntoilutaustaa. Mukaasi tarvitset oman jumppapatjan. Kuulan saat käyttöösi paikan päältä. Ohjaajana Marko Pehkonen.

Kehonhuolto ja liikkuvuus (ma klo 18.00-19.00 keskuskoululla)

Tunnilla yhdistyvät sekä dynaamiset venyttely- ja liikkuvuusharjoitukset että passiivinen venyttely. Käymme lävitse koko kehon sen jokaisessa luonnollisessa liikesuunnassa kiertäen, taivuttaen, koukistaen ja ojentaen. Työskentelemme tunnilla pääosin lattialla. Mukaan tarvitset oman jumppapatjan. Ohjaajana Marko Pehkonen.

Voimakkaasti 1 (ti klo 12.00-13.00 uimahallin kuntosalilla)

Voimakkaasti 2 (to klo 12.00-13.00 uimahallin kuntosalilla)

Voimakkaasti -ryhmä on ikäihmisten (65+) oma ohjattu kuntosalitunti, joka on suunnattu sekä aloitteleville että kokeneemmillekin harjoittelijoille. Tunti toteutetaan kiertoharjoitteluperiaatteella, joka kehittää sekä aerobista kuntoa että lihasvoimaa. Tunnin aikana käydään tehokkaasti läpi kaikki kehon lihasryhmät. Ohjaajana Marko Pehkonen.

Nuorten ohjattu voimaharjoittelu (ti 6.6. alk. klo 14.00-15.00 uimahallin kuntosalilla).

Tämä voimaharjoitteluryhmä on suunnattu nuorille, jotka haluavat oppia treenaamaan tuloksekkaasti, mutta turvallisesti. Käymme tunnilla lävitse lihaskuntoharjoittelun perusteita, kuten suoritustekniikkaa, harjoituksen jakamista sekä harjoittelun jaksottamista. Mikäli tavoitteenasi on lihaskunnon kohotus, lihasmassan hankinta, kiinteytyminen tai muut lajinomaiset tavoitteet, tämä on sinun juttusi. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki vuonna 2011 syntyneet ja sitä vanhemmat. Ohjaajana Marko Pehkonen.

Vesitreeni (ti klo 19.30-20.15 uimahallilla)

Vesitreeni on mukavaa, tehokasta, helppoa ja kokonaisvaltaista harjoitteluja matalassa vedessä välineillä ja ilman. Vesitreeni sopii kaiken ikäisille vesiliikunnan ystäville. Viimeinen tunti ti 30.5. Ohjaajana Adeline Liehrman.  

Virtuaalivesijumppa (ke klo 13.00-13.45 uimahallilla)

Virtuaalivesijumppa on tehokas tunti matalassa vedessä virtuaalisesti näytöltä ohjattuna. Tunti sopii kaikille vesiliikunnan ystäville. 

Teematreenit (ke klo 19.00-20.00, keskuskoululla)

Teematreenit on viikoittain vaihtuva lihaskuntotunti, jossa vuorottelevat Body pump -painotangot, Tanssillinen treenitunti, Core -keskivartaloharjoitus sekä Tabata -kehonpainoharjoittelu. Ohjaajana Veera Körkkö. Viimeinen tunti ke 31.5.

WorkOut -toiminnallinen treeni/nuoret (ke 7.6. alk. klo 17.00-18.00 keskuskoululla)

Supertehokas ryhmäliikuntatunti palaa ohjelmistoon kesäkuussa. Toiminnallinen harjoittelu tarkoittaa oman kehon treenaamista ja tehostamista erilaisin keinoin, harjoituksin ja apuvälinein. Ohjaajana Marko Pehkonen.  

WorkOut -toiminnallinen treeni/avoin (ke 7.6. alk. klo 18.00-19.00 keskuskoululla)

Supertehokas ryhmäliikuntatunti palaa ohjelmistoon kesäkuussa. Toiminnallinen harjoittelu tarkoittaa oman kehon treenaamista ja tehostamista erilaisin keinoin, harjoituksin ja apuvälinein. Ohjaajana Marko Pehkonen.  

Salibandykerho (9-13 -vuotiaat) torstaisin 8.6. alk. klo 17.00-18.00 keskuskoululla.

Salibandykerhossa tutustutaan salibandyn sääntöihin, tehdään tekniikkaharjoituksia ja tietysti pelataan. Mikäli omistat mailan, suojalasit ja vaaleapohjaiset sisäpelikengät, voit pakata ne mukaasi. Juomapullo on hyvä olla myös mukana. Tarvittaessa saat välineet käyttöösi myös paikan päältä.  Kerhon ohjaajana toimii Jaakko Lehtimäki. 

Salibandykerho (6-8 -vuotiaat) torstaisin 8.6. alk. klo 18.00-19.00 keskuskoululla.

Salibandykerhossa tutustutaan salibandyn sääntöihin, tehdään tekniikkaharjoituksia ja tietysti pelataan. Mikäli omistat mailan, suojalasit ja vaaleapohjaiset sisäpelikengät, voit pakata ne mukaasi. Juomapullo on hyvä olla myös mukana. Tarvittaessa saat välineet käyttöösi myös paikan päältä.  Kerhon ohjaajana toimii Jaakko Lehtimäki. 

Kuntosalicircuit (to klo 17.15-18.15 uimahallin kuntosalilla)

Kuntosalicircuit on ohjattu kiertoharjoitus kuntosalilla, joka kehittää sekä aerobista kuntoa että lihaskestävyyttä. Tunnin aikana käydään tehokkaasti läpi kaikki kehon lihasryhmät. Ohjaajana Marko Pehkonen.

Liikuntaryhmä 60+ (pe klo 15.00-16.00 keskuskoululla)

Liikuntaryhmä 60+ on ikäihmisten oma hyvänolon lihaskuntoharjoitus. Mukaan jumpalle ovat tervetulleita kaikki 60-vuotta täyttäneet kuntalaiset kuntoon katsomatta. Mukaan tarvitset oman jumppa-patjan. Ohjaajana Marko Pehkonen.

Osallistuja ilmoittautuu
Voimakkaasti 1 [0 ei paikkoja jäljellä]
Voimakkaasti 2 [0 ei paikkoja jäljellä]
Kuntosalicircuit [0 ei paikkoja jäljellä]
Kahvakuulatreeni [13 paikkaa jäljellä]
Kehonhuolto ja liikkuvuus [33 paikkaa jäljellä]
Nuorten ohjattu voimaharjoittelu [10 paikkaa jäljellä]
Vesitreeni [33 paikkaa jäljellä]
Virtuaalivesijumppa [48 paikkaa jäljellä]
Teematreenit [51 paikkaa jäljellä]
WorkOut/nuoret -toiminnallinen harjoittelu [36 paikkaa jäljellä]
WorkOut/avoin -toiminnallinen harjoittelu [6 paikkaa jäljellä]
Salibandykerho (9-13-vuotiaat) [4 paikkaa jäljellä]
Salibandykerho (6-8-vuotiaat) [13 paikkaa jäljellä]
Liikuntaryhmä 60+ [42 paikkaa jäljellä]
Liikuntapalveluiden kausimaksu
Huom. mikäli valitsit maksutavaksi liikuntapassin tai liikunta- ja kulttuuriedun, suoritathan maksun Pyhäjärven uimahalliin. Valmistaudu esittämään kuitti suorituksesta ensimmäiselle tunnille tultaessa. Kiitos. 
Osallistujan tiedot
Lisätietoa ja huomioitavia asioita
Osallistujaa saa kuvata ja kuvia käyttää markkinointimateriaalina ja sosiaalisessa mediassa
Käytämme osallistujan lomakkeella antamia tietoja ainoastaan  ilmoittautumisten hallintaan. Emme välitä tietoja kolmansille osapuolille.
Maksutiedot
Pyhäjärven kaupunki/liikuntapalvelut
Marko Pehkonen
marko.pehkonen@pyhajarvi.fi
0444457640